Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Sett deg bak rattet på nye Ford Mustang V8 på Silverstoneracerbanen i en fantastisk interaktiv video.

Sett deg bak rattet på nye Ford Mustang V8 på Silverstoneracerbanen i en fantastisk interaktiv video.

Alle kan nå få følelsen av, hvordan det er å kjøre nye Ford Mustang med V8-motoren på en av de mest legendariske racerbanene i verden - Silverstone i England. En interaktiv video med et utall av perspektiver gir en følelse av å sitte bak rattet på den nye sportsbilen, og man bestemmer selv kameraets vinkel – fra kameraer inne i bilen til kameraer på støtfangeren og på et helikopter over bilen.

Fords 1,0-liter EcoBoost vant Motor-Oscar for fjerde gang, med sin topplassering i klassen under 1 liter, ved årets Internasjonale kåring.

Fords 1,0-liter EcoBoost vant Motor-Oscar for fjerde gang, med sin topplassering i klassen under 1 liter, ved årets Internasjonale kåring.

For fjerde år på rad ble Fords 1.0-liters EcoBoost kåret til “Beste Motor Under 1 liter.” Den ble kåret som klassevinner - basert på kjørbarhet, ytelser, økonomi, raffinement og teknologi av en jury bestående av 87 motorjournalister fra 35 land. I fjor ble 1.0-liters EcoBoost den første motoren som ble kåret til Årets Internasjonale Motor tre år på rad, og ble i 2012 kåret til “Beste Nye Motor.”

Ford Transit Connect med klasseledende  drivstofføkonomi og teknologiske løsninger

Ford Transit Connect med klasseledende drivstofføkonomi og teknologiske løsninger

Ford opplyser at Transit Connect i løpet av sommeren kommer med nye drivlinjer med klasseledende drivstoffeffektivitet og teknologiske løsninger som den er først med i dette segmentet av nyttekjøretøymarkedet. Blant nyhetene er en høyeffektiv 1.5-liters 120 HK TDCi-dieselmotor med Fords PowerShift automatgir – som er første gang et nyttekjøretøy fra Ford kan kombinere dieselmotor med automatgir.

Vis mer

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no