Gå videre til innhold
​Lanserer ny «tyverialarm» på mobiltelefonen for alle nyere Ford-modeller

Pressemelding -

​Lanserer ny «tyverialarm» på mobiltelefonen for alle nyere Ford-modeller

Nå får alle Ford-kunder som har en bil med modem og FordPass-app muligheten til å få et varsel på mobiltelefonen om noen forsøker å komme seg inn i bilen deres.

Med SecuriAlert kan du ganske enkelt - fra en app på mobiltelefonen - få beskjed dersom noen forsøker å åpne en dør eller få tilgang til bilen din med en klonet nøkkel.

Aktiveringen kan enkelt skrus på eller av fra mobiltelefonen din.

– Enten bilen står på en parkeringsplass mens du gjør innkjøp eller i en mørk gate om natten - er du mest sannsynlig opptatt av bilens sikkerhet. SecuriAlert er en av Fords mange nye tilkoblede tjenester. Målet er å gi kunden rask beskjed om noe skjer med bilen når de ikke kjører den eller er i nærheten av den, sier Richard Bunn, Director of Retail Connectivity Solutions, Ford Mobility i Ford Europa.

Gjøres tilgjengelig med trådløs oppdatering

Tidligere i år lanserte selskapet den samme tjenesten for nyttekjøretøy. Nå blir den via en Over The Air-oppdatering (trådløs oppdatering via nettet) også tilgjengelig for Ford personbilkunder som har FordPass Connect-modem og FordPass-app på sin mobiltelefon.

Når SecuriAlert er aktivert får du informasjon i appen når en alarm har gått og hvorfor den er utløst. Du kan også se bilens sist kjente lokasjon.

Hvis noen forsøker å åpne en dør med en nøkkel når systemet er aktivert – noe som vanligvis ikke ville utløst en vanlig alarm – så vil SecuriAlert sende en alarm. Dette kan være spesielt nyttig dersom noen forsøker å komme seg inn i en bil med en klonet eller stjålet nøkkel.

Når bileierne kommer tilbake til bilen, typisk når de skal kjøre på jobb om morgenen – slår de ganske enkelt av SecuriAlert-systemet via FordPass-appen.

I fjor gjorde Ford sine tilkoblede tjenester gratis for alle kunder i hele Europa. De annonserte også nylig et partnerskap med andre bilprodusenter for å kunne dele data for å advare bilister mot farer på veien foran dem.

Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er et global selskap med hovedkontor i Dearborn, Michigan, USA. Selskapet utvikler, produserer, markedsfører og har service på en rekke kjøretøy som inkluderer personbiler, SUVer, nyttekjøretøy, lastebiler, elektrifiserte kjøretøy og Lincoln luksusbiler.Konsernet leverer også finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. Ford Motor Company har som mål å ha en ledende rolle innen elektrifisering, mobilitetsløsninger, inkludert selvkjørende biler, og sammenkoblede tjenester. Ford har cirka 188 000 ansatte over hele verden. For mer informasjon om Ford, produktene og Ford Motor Credit Company, vennligst se www.corporate.ford.com

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford kjøretøy i 50 markeder og har ca. 43.000 ansatte ved sine heleide anlegg og konsoliderte fellesforetak. De har rundt 55.000 ansatte når ikke-konsoliderte virksomheter er inkludert. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomhet Ford Servicemarked og 14 produksjonsenheter (hvorav 10 er heleide anlegg og 4 er ukonsoliderte fellesforetak). Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Ford Motor Norge er en bilprodusent og mobilitetsselskap som importerer biler og deler for salg gjennom et forhandlernettverk på 82 salgs- og servicepunkter. Den første Ford-bilen kom til Norge allerede i 1906, trolig gjennom firmaet E.C. Gjestvang i Oslo. Lenge var det kun private forhandlere som importerte Ford til Norge via Danmark. Først i 1960 ble Ford Motor Norge etablert etter sterkt engasjement fra blant annet Trygve Lie, FNs første generalsekretær og norsk ambassadør i Washington.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no