Gå videre til innhold
Sulland Gruppen overtar Stamsaas Gruppen

Pressemelding -

Sulland Gruppen overtar Stamsaas Gruppen

Sulland Gruppen overtar Stamsaas Gruppen

I tett samarbeid med Ford Motor Norge AS er det inngått avtale mellom Sulland og Stamsaas, om at Sulland Gruppen kjøper Bilforhandlervirksomheten i Stamsaas Gruppen. Dette omfatter selskapene Stamsaas AS, Stamsaas Moss AS, Stamsaas Fredrikstad AS og Stamsaas Bilutleie AS.

Sulland ser store muligheter med Ford fremover og har lenge ønsket å ekspandere sin virksomhet med Ford. Dette gir oss større mulighet for å diversifisere og spesialisere organsiasjonen slik at alle som jobber med Ford er fullt dedikert til Fords strategier, sier en begeistret styreleder Arvid Sulland. Han legger videre til at Sulland Gruppen er opptatt av å opprettholde det fokus Stamsaas gruppen har på Ford og at Sulland ser frem til å dra nytte av dette i hele sin Ford-virksomhet.

Vi ser frem til å arbeide enda tettere med Sulland gruppen og Stamsaas gruppens svært dedikerte ansatte i tiden fremover med fokus på vår filosofi og hovedoppgave om «mobilitet for alle», Ford Smart Mobility hvor biler og infrastruktur kommuniserer sammen, i tillegg til digitale kundeopplevelser og selvkjørende biler, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge AS, Per Gunnar Berg.

Overtagelsen vil være effektiv 1.6. 2017.

Med denne overtagelsen får Sulland FordStore i Moss og vil etablere FordStore i sitt hovedanlegg på Hamar i tillegg til de øvrige Ford-forhandlerne i Fredrikstad, Sarpsborg, Jessheim, Kongsvinger, Elverum, Lillehammer og Otta.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:

Sulland Gruppen v/Styreformann Arvid Sulland, Mobil: 901 81 088

Ford Motor Norge v/Informasjonsdirektør Anne Sønsteby, Mobil: 905 10 518

Stamsaas Holding – Lars Roll Ericsen, styrets leder Mobil: 906 21737

Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no