Gå videre til innhold
Nye Ford-Edge og Ford Ranger foran hotell Seilet i Molde under den internasjonale presselanseringen av disse modellene.
Nye Ford-Edge og Ford Ranger foran hotell Seilet i Molde under den internasjonale presselanseringen av disse modellene.

Pressemelding -

​Auto 8-8 overtar Haukebø & Rødseth AS

Auto 8-8 Sildnes & Halaas AS (heretter Auto 8-8) og Haukebø & Rødseth AS har i dag inngått en avtale der, Auto 8-8 kjøper samtlige aksjer i Haukebø & Rødseth AS.

«Med oppkjøpet i Molde har Auto 8-8 gruppen ansvaret for hele Møre og Romsdal. Området dekkes med forhandlere i Kristiansund, Eide, Ålesund og nå Molde, samt underforhandlere i Ørsta, Åndalsnes og et avtaleverksted i Surnadal. Dette er et strategisk viktig oppkjøp, som vil styrke Fords representasjon og bidra til et godt fundament for implementeringen av fremtidens mobilitetsløsning, Ford Smart Mobility hvor biler og infrastruktur kommuniserer sammen, i tillegg til digitale kundeopplevelser og selvkjørende biler, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge AS, Per Gunnar Berg.

Overtagelsen er effektiv fra 12. januar 2017.

«Vi er svært godt fornøyd med løsningen som legger til rette for et forsterket samarbeid mellom Ford Motor Norge AS og Auto 8-8 gruppen», uttaler daglig leder og majoritetseier i Auto 8-8, Terje Sildnes. De har ambisiøse vekstplaner for Ford og henviser til Fords ekspansive modellprogram med en rekke nyheter innen såvel Nyttekjøretøy, Personbil og Mobilitet i årene fremover. «Det er inngått en langsiktig leieavtale for anlegget i Molde og vi skal fortsette å drive Ford-representasjonen derfra. Haukebø & Rødseth AS er en Ford-forhandler med lang historie, dyp forankring i det lokale miljøet og dedikerte Ford-medarbeidere som vi gleder oss til å jobbe tett sammen med», legger Sildnes til.

«Etter nesten 99 år i familiens eie mener vi at Auto 8-8 har de beste forutsetningene for å utvikle Haukebø & Rødseth videre”, sier Ole Bjørn Rødseth, daglig leder i Haukebø & Rødseth, som vil bistå i prosessen med integreringen av selskapet inn i Auto 8-8.

Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Bilbutikken AS starter som Ford-forhandler i Drammen og etablerer fullverdig FordStore i sitt anlegg på Gulskogen.

Bilbutikken AS starter som Ford-forhandler i Drammen og etablerer fullverdig FordStore i sitt anlegg på Gulskogen.

Det er inngått avtale mellom Ford Motor Norge AS og eierne av Bilbutikken AS om etablering av virksomhet for salg og service av Ford i Drammen fra 1. juni i år. Representasjonen i Drammen vil etter en oppstartsperiode bli utvidet og oppgradert til å omfatte en fullverdig FordStore, slik at Bilbutikken kan tilby alle produkter og tjenester som er tilgjengelig fra Ford.

RøhneSelmer overtar alt Ford-salget i Stor-Oslo - 3 FordStores inklusive nytt mobilitetssenter

RøhneSelmer overtar alt Ford-salget i Stor-Oslo - 3 FordStores inklusive nytt mobilitetssenter

Den norske Ford-importøren har inngått en avtale med Ford-forhandler RøhneSelmer som innebærer at de i fremtiden får ansvar for alt salg av Fords person og nyttekjøretøy i Stor-Oslo. RøhneSelmer oppgraderer sitt anlegg på Lillestrøm til FordStore, bygger ny FordStore og mobilitetssenter på Alnabru i Oslo, oppgraderer etableringen på Røa, i tillegg til den etablerte FordStore i Asker og Bærum.

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no