Gå videre til innhold
Ford Mustang Mach-E får økt godkjent tilhengervekt

Pressemelding -

Ford Mustang Mach-E får økt godkjent tilhengervekt

Den godkjente tilhengervekten på nye Mustang Mach-E økes fra 750 kg til 1000 kg på flere varianter.

Tilhengervekten vil bli økt på variantene Long Range RWD og Long Range AWD. Biler som produseres fra 5. mai 2022 vil automatisk være godkjent for 1000 kg tilhengervekt, mens biler produsert tidligere vil kunne oppdateres gjennom et besøk hos Statens Vegvesen. Disse berørte kundene vil bli direkte informert fra Ford Motor Norge om prosess.

Ford er nå også i full gang med utrulling av OTA-oppdateringer (Over The Air) for Mustang Mach-E, trådløse oppdateringer som har til formål å kontinuerlig forbedre kundenes kjøretøy. Disse inneholder både nye funksjoner, som eksempelvis den nye Sketch tegnefunksjonen som lar deg bruke SYNC-4 skjermen som et fullverdig tegnebrett. I tillegg inneholder den noen enkle spillfunksjoner. Denne funksjonen kan kun benyttes når bilen står parkert.

Allerede gjort flere flere justeringer og forbedringer av eksisterende funksjoner

Videre er det også gjort flere justeringer og forbedringer av allerede eksisterende funksjoner, med blant annet et oppgradert grensesnitt som gir kunden større valgfrihet for når fremtidige OTA-oppdateringer skal lastes ned til deres bil. Det er også gjort store forbedringer i integrasjonen med Apple Car Play, der man nå får mulighet for fullskjermsvisning, samt at Apple Kart er sømløst integrert i bilens instrumentskjerm ved bruk av navigasjon. Det er i tillegg gjort utallige mindre justeringer som skal sørge for at våre kunder alltid kjører den beste versjonen av Mustang Mach-E.

– Dette er bare noen eksempler på forbedringer vi gjør med Mustang Mach-E gjennom programvareoppdateringer og formelle godkjenninger – for hele tiden å sørge for en optimal eieropplevelse. Spesielt når det gjelder tilhengervekt er det også et godt eksempel på hvordan vi lytter til kundenes ønsker og innspill, og finner en løsning på det de ønsker seg, sier Per Gunnar Berg, adm. dir. Ford Motor Norge.

Et år etter at de første Mustang Mach-E ankom Norge og Europa, får den nye helelektriske SUV-en nye fans hver eneste dag.

Siden den første store båtlasten med Mustang Mach-E ankom Norge i slutten av april 2021 til 24. april i år har det blitt registrert 7283 nye Mustang Mach-E i Norge ifølge Opplysningsrådet for Veitrafikken.

Nye oppdateringer av både bilens programvare, OTA-oppdateringer og annet arbeid i forhold til typegodkjenninger skal sørge for at Mustang Mach-E hele tiden skal bli en bedre bil å kjøre og eie.

Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company (NYSE: F) er et globalt selskap med hovedkontor i Dearborn, Michigan, USA som forplikter seg til å skape en bedre verden, hvor alle kan forflytte seg som de vil og følge sine drømmer. Selskapets Ford+ plan for vekst og verdiskapning, kombinerer eksisterende ressurser, nye muligheter og en «always-on» relasjon med kundene som vil berike deres opplevelser og øke kundelojaliteten. Ford utvikler, produserer, markedsfører og har service på sine tilkoblede, og i økende grad elektrifiserte, personbiler og nyttekjøretøy: Fords lastebiler, nyttekjøretøy, personbiler og Lincolns luksusbiler. Selskapet har som mål å ha en ledende rolle innen elektrifisering, tilkoblede tjenester og mobilitetsløsninger, inkludert selvkjørende biler og finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. Ford har cirka 183.000 ansatte over hele verden. For mer informasjon om Ford, deres produkter og Ford Motor Credit Company, vennligst se www.corporate.ford.com

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford kjøretøy i 50 markeder og har ca. 41.000 ansatte ved sine heleide anlegg og konsoliderte fellesforetak. De har rundt 55.000 ansatte når ikke-konsoliderte virksomheter er inkludert. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomhet Ford Servicemarked og 14 produksjonsenheter (hvorav 10 er heleide anlegg og 4 er ukonsoliderte fellesforetak). Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Ford Motor Norge er en bilprodusent og mobilitetsselskap som importerer biler og deler for salg gjennom et forhandlernettverk på 82 salgs- og servicepunkter. Den første Ford-bilen kom til Norge allerede i 1906, trolig gjennom firmaet E.C. Gjestvang i Oslo. Lenge var det kun private forhandlere som importerte Ford til Norge via Danmark. Først i 1960 ble Ford Motor Norge etablert etter sterkt engasjement fra blant annet Trygve Lie, FNs første generalsekretær og norsk ambassadør i Washington.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no