Gå videre til innhold
Melhus Bil overtar Kverneland Bils Ford-virksomhet i Trøndelag

Pressemelding -

Melhus Bil overtar Kverneland Bils Ford-virksomhet i Trøndelag

Melhus Bil overtar Kverneland Bils Ford-virksomhet i Trøndelag

I samarbeid med Ford Motor Norge AS er det inngått avtale mellom Kverneland Bil og Melhus Bil, om at Melhus Bil overtar all Ford-virksomheten fra Kverneland Bil Trondheim AS. Denne overtagelsen omfatter også Ford-virksomheten i Steinkjer og i Stjørdal.

Melhus Bil-gruppen representerer nå Ford fra Orkdal i syd til Steinkjer i nord – noe som gir slagkraft til å møte fremtiden og klargjøre for implementering av fremtidens mobilitetsløsninger, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge AS, Per Gunnar Berg.

Overtagelsen vil være effektiv i løpet av juli 2017.

Melhus Bil er svært entusiastisk over denne muligheten og vil investere solid i markedet med blant annet opprettelse av en fullverdig FordStore i et rendyrket Ford-anlegg på Tunga i Trondheim innen 1 år, sier eier av Melhus Bil, Rune Vikvald. Han legger ikke skjul på at det finnes konkrete og ambisiøse vekstplaner med Ford og henviser til Fords ekspansive modellprogram med en rekke nyheter i nærmeste fremtid innen så vel Nyttekjøretøy, Personbil og mobilitet som borger for store muligheter.

Ådne Kverneland er fornøyd med avtalen. Kverneland Bil er en nasjonal forhandlerkjede som vil fortsette å investere med et langsiktig perspektiv innenfor bilbransjen, sier Kverneland. Ford-virksomheten på Bryne, Forus, Stavanger, Haugesund, Bergen Minde og Bergen Åsane vil være ryggraden i den videre satsingen. Vi vil sammen med Ford fokusere på å utvikle Ford-potensialet, også innenfor nye mobilitetsløsninger.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:

Melhus Bil v/Styreleder Rune Vikvald, Mobil: 915 52 502

Kverneland Bil v/Styreleder Ådne Kverneland, Mobil: 404 08 440

Ford Motor Norge v/Informasjonsdirektør Anne Sønsteby, Mobil: 905 10 518

Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Bilbutikken AS starter som Ford-forhandler i Drammen og etablerer fullverdig FordStore i sitt anlegg på Gulskogen.

Bilbutikken AS starter som Ford-forhandler i Drammen og etablerer fullverdig FordStore i sitt anlegg på Gulskogen.

Det er inngått avtale mellom Ford Motor Norge AS og eierne av Bilbutikken AS om etablering av virksomhet for salg og service av Ford i Drammen fra 1. juni i år. Representasjonen i Drammen vil etter en oppstartsperiode bli utvidet og oppgradert til å omfatte en fullverdig FordStore, slik at Bilbutikken kan tilby alle produkter og tjenester som er tilgjengelig fra Ford.

RøhneSelmer overtar alt Ford-salget i Stor-Oslo - 3 FordStores inklusive nytt mobilitetssenter

RøhneSelmer overtar alt Ford-salget i Stor-Oslo - 3 FordStores inklusive nytt mobilitetssenter

Den norske Ford-importøren har inngått en avtale med Ford-forhandler RøhneSelmer som innebærer at de i fremtiden får ansvar for alt salg av Fords person og nyttekjøretøy i Stor-Oslo. RøhneSelmer oppgraderer sitt anlegg på Lillestrøm til FordStore, bygger ny FordStore og mobilitetssenter på Alnabru i Oslo, oppgraderer etableringen på Røa, i tillegg til den etablerte FordStore i Asker og Bærum.

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no