Gå videre til innhold
Ford etablerer forhandler i Lyngdal

Pressemelding -

Ford etablerer forhandler i Lyngdal

I tett samarbeid med Ford Motor Norge AS er det inngått avtale mellom Bilservice Egersund AS om etablering av ny forhandler for Ford i Lyngdal.

Det er nå mange år siden Ford har hatt representasjon i Lyngdal og vi vet at mange kunder har savnet dette stort sier administrerende direktør i Ford Motor Norge AS, Per Gunnar Berg. Bilservice Egersund AS viser evnen til å levere volumer over tid samt meget god kundetilfredshet. Det er hyggelig at Bilservice Egersund ser god forretning i Ford-samarbeidet, og nå utvider med ytterligere en Ford-forhandler.

Bilservice Egersund har bygget opp en solid Ford representasjon med et flott, nytt anlegg i Egersund. Videre tok eierne over Bay Auto i Kristiansand og Mandal i 2016. Anlegget i Kristiansand bygges i disse dager om til et komplett FordStore-anlegg og møter dermed de høyeste standardene for en Ford-forhandler.

Vi er svært godt fornøyd med utvidelsen som legger til rette for videre vekst i samarbeidet med Ford Motor Norge AS uttaler daglig leder og primus motor i Bilservice Egersund, Johnny Brekke. Ford-kunder i Lyngdal og Farsund har dessverre måttet reise langt til nærmeste forhandler i mange år. Dette vil vi nå gjøre noe med. Her vil vi ansette lokale mennesker som kjenner og tar vare på de lokale kundene. Det er en av suksessfaktorene vi har basert våre resultater på, røper Brekke som også har investor og majoritetseier Hans Petter Bøgh Hafsøe med på laget.

Vi har ambisiøse planer uttaler Brekke som ikke legger skjul på at Fords ekspansive modellprogram både på Nyttekjøretøy og Personbil og ikke minst med et bredt sortiment med 4WD gir store muligheter.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:

Bilservice Egersund AS v/daglig leder Johnny Brekke, Mobil 404 08 461

Ford Motor Norge v/Informasjonsdirektør Anne Sønsteby, Mobil: 905 10 518

Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Bilbutikken AS starter som Ford-forhandler i Drammen og etablerer fullverdig FordStore i sitt anlegg på Gulskogen.

Bilbutikken AS starter som Ford-forhandler i Drammen og etablerer fullverdig FordStore i sitt anlegg på Gulskogen.

Det er inngått avtale mellom Ford Motor Norge AS og eierne av Bilbutikken AS om etablering av virksomhet for salg og service av Ford i Drammen fra 1. juni i år. Representasjonen i Drammen vil etter en oppstartsperiode bli utvidet og oppgradert til å omfatte en fullverdig FordStore, slik at Bilbutikken kan tilby alle produkter og tjenester som er tilgjengelig fra Ford.

RøhneSelmer overtar alt Ford-salget i Stor-Oslo - 3 FordStores inklusive nytt mobilitetssenter

RøhneSelmer overtar alt Ford-salget i Stor-Oslo - 3 FordStores inklusive nytt mobilitetssenter

Den norske Ford-importøren har inngått en avtale med Ford-forhandler RøhneSelmer som innebærer at de i fremtiden får ansvar for alt salg av Fords person og nyttekjøretøy i Stor-Oslo. RøhneSelmer oppgraderer sitt anlegg på Lillestrøm til FordStore, bygger ny FordStore og mobilitetssenter på Alnabru i Oslo, oppgraderer etableringen på Røa, i tillegg til den etablerte FordStore i Asker og Bærum.

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no